GENEL BAŞKAN HÜSEYİN CELEP 'BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ DÜNYA GENÇLİK KONSEYİ

GENEL BAŞKAN  HÜSEYİN CELEP 'BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ  DÜNYA GENÇLİK KONSEYİ

GENEL BAŞKAN HÜSEYİN CELEP 'BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ DÜNYA GENÇLİK KONSEYİ

GENEL BAŞKANIMIZ HÜSEYİN CELEP ' MUTLU GÜNÜ

Dünya Gençlik Konseyi Genel Başkanı Hüseyin Celep İran Tebriz asıllı Narin Akademi Sahibi Güzellik uzmanı Narin Alizade ile dünya evine girdi.

 

23.09.2023 Cumaratesi İBB Florya Sosyal Tesisleri Kırbahçesi’nde yapılan düğüne, Dünya Gençlik Konseyi Yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu

Genel Başkan Vekili Nejdet Şengezer,Genel Sekreter İskender Turan,KKTC Ülke Temsilci Başkanı Mustafa Özgür Piro,Genel başkan Yardımcısı Zeki Sönmez,Genel başkan Yardımcısı Ufuk Özcan ,Hukuk işleri başkanı Ekrem Çatalkaya, Denetleme Disiplin Kurulu başkanı Orhan Eyibil,Kadın Kolları başkanı Nefise Kara , Sosyal işler koor. Kadir Taşçı, Mali işler sorumlusu Abdullah Koçak ,Özbekistan ülke temsilcisi Rana Gaıpova,İlim irfan kurulu başkanı AbdülVahit Celep ,İstanul il bşk vekili Sezgin Mazman, Milli Beka Harekatı Genel Başkanı Murat Şahin , Genç iş insanı Haji Muhammed Karaja ,Stk başkanları,Sanat ve iş dünyasından büyük katılımı oldu.

 

Dünya Gençlik Konseyi Genel başkan Vekili Nejdet Şengezer tebrik mesajı 

Tüm yaşantınız boyunca birlikte en güzel günleri, en neşeli anları ve sevginin doruklarını yaşayın. Birleşen elleriniz ve kalpleriniz birbirinden hiç ayrılmasın. Mutluluklar dilerim 

 

Chp Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Kığılı Giyim Aş yönetim kurulu başkan yardımcısı Hilal Suerdem  ve düğüne katılamayan çok sayıda sanat, iş dünyası ve siyasiler çiçek göndererek çiftin evliliklerini kutladı.

 

DÜNYA GENÇLİK KONSEYİ  Yönetim Kurulu olarak Genel başkanımız Hüseyin Celep  bir ömür boyu mutluluklar dileriz.