12345678910
  • DGK

    DGK ' KÜLTÜR VE SANAT İŞLER BAŞKANI İLYAS ÇAĞLAYAN 'DAN GENÇLERE KİŞİSEL GELİŞİM DERSLERİ...

    Yaratıcı Drama Eğitimi (Zihinde Yolculuk Egitimleri) Temel Oyunculuk Eğitimleri Diksiyon Eğitimi Diyafram Eğitimi Ses Nefes Açma Eğitimi Özgüven Eksikliği Eğitimi Konsantrasyon Bozukluğu Eğitimi Kamera Önü Oyunculuk Eğitimleri Bir çok dalda eğitim veren DÜNYA GENÇLİK KONSEYİ ULUSLARASI KÜLTÜR VE SANAT İŞLERİ BAŞKANI İLYAS ÇAĞLAYAN ' gençlerimizi her türlü kötülüklerde korumak birinci vazifemizdir ve meslek edinmeleri ise temennimizdir Türk genci zeki çevik sporcu, ahlaklı ve kültürlü bir gençlik yetiştirme mücadelesindeyiz çıkmış olduğumuz bu onurlu yolda elimizde ne gelirse tam destek olacağız....

    Devamı
  •  İSTANBUL

    İSTANBUL 'TAKSİM GEÇMİŞ OLSUN ' MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN....

    Dünya Gençlik Konseyi Genel Başkanımız HÜSEYİN CELEP  13/11/2022 Taksim 'deki  Bonbalı saldırısı taziye  mesajları ...

    Devamı
  • DÜNYA GENÇLİK KONSEYİN ‘DEN KKTC AK Parti Temsilci Başkanı FAHRİ YÖNLÜER  ZİYARET

    DÜNYA GENÇLİK KONSEYİN ‘DEN KKTC AK Parti Temsilci Başkanı FAHRİ YÖNLÜER ZİYARET

    Kuzey Kıbrıs Türk cumhuriyeti
    Ak Parti Temsilcisi Başkanı Fahri Yönlüer Hayırlı olsun ziyaretleri ‘de Bulunan
    Dünya Gençlik Konseyi
    Genel Başkanı
    Hüseyin CELEP ve
    KKTC Temsilci Başkanı Mustafa Özgür Piro ile ziyaretlerde bulundu
    heyet
    Akparti Genel merkezinden
    Tc Cumhurbaşkanı Sn Recep Tayyip Erdoğan beyin Atamasıyla seçilen Kktc eski diplomatı Fahri Yönlüer ile Kıbrıs Türk gençlerine birlikte çalışmalar yapılacağını söyleyen gelecek demek gençlik demektir sologanıyla yola çıktılarını Kıbrıs da gençlerimiz her zaman hizmet etmeye hazırız dedi. Ak Parti temsilci başkanı fahri yönler DÜNYA  GENÇLİK KONSEYİ  çalışmalarına yakın takipçisi olduğunu ve Kuzey Kıbrıs'ın geçliği için de başarılı projeler yapacağına inandığını ve tam destek olacağını söyledi

    Devamı
  • Genel Başkan Hüseyin CELEP ‘Den KKTC Dışişleri Bakanlığına Ziyaret

    Genel Başkan Hüseyin CELEP ‘Den KKTC Dışişleri Bakanlığına Ziyaret

    Dünya Gençlik Konseyi Genel Başkanı Hüseyin Celep ve KKTC Temsilci Başkanı Mustafa Piro, Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu’nu ziyaret etti.

    Devamı
  • DÜNYA GENÇLİK KONSEYİN

    DÜNYA GENÇLİK KONSEYİN 'DEN KKTC SAĞLIK BAKANI İZLEM GÜRÇAĞ ALTUĞRA’YA ZİYARET....

    Dünya Gençlik Konseyi Genel Başkanı Hüseyin Celep, KKTC Temsilci Başkanı Mustafa Piro ile, KKTC Sağlık Bakanı İzlem ALtuğra’na ziyarette bulundular.
    Dünya Gençlik Konseyi Genel Başkanı Hüseyin Celep, ziyaret kapsamında Dünya Gençlik Konseyi’nin KKTC gençliği için yapılacak mesleki eğitim ve aile bağları projelerinden bahsetti. Celep, gençlerin bu projeden faydalanmaları için temaslarını sürdürdüklerini kaydetti. Sağlık Bakanı Altuğra ise yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
    Dünya Gençlik Konseyi Genel Başkanı Celep, projenin KKTC gençleri için öneminden bahsetti . Sağlık bakanlığı olaram tam destek olacakların ifade ettiler. 

    Devamı
  • DGK ‘ KKTC MALİYE BAKANI SN.ALİŞAN ŞAN  HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

    DGK ‘ KKTC MALİYE BAKANI SN.ALİŞAN ŞAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

    Genel başkan Hüseyin CELEP beraberinde KKTC Temsilci Başkanı Mustafa Piro ile KKTC Maliye Bakanlığına atanan Sn Alişan Şan beye görevinde başarılar dileyerek Dünya Gençlik Konseyi Türkiye faaliyetilerinde bahsederek Kıbrıs Türk gençliği için projelerinin olduğunu belirtti KKTC Temsilci başkanı Mustafa Piro ülkemizin gençlerine her türlü kötülüklerde korumak birinci vazifemizdir gençlerimiz spor teşvik etmek ve eğitim öğrenim alanlarında başarılı olmaları her zaman destek olacağız Maliye bakanı Alişan Şan' da bizde ülkemiz gençlerine eğitim öğrenim alanların daha kültürlü ve başarılı bir gençliğin yetiştirilmesi her zaman destek olacağız . Dünya Gençlik Konseyi 'ne yapmış olduğu çalışmalarından başarılar dileyerek kapılarının her zaman açık oldukları sögledi.

    Devamı
  • DÜNYA GENÇLİK KONSEYİN’DEN KKTC ÇUKUROVALILAR Derneği’ne ziyaret

    DÜNYA GENÇLİK KONSEYİN’DEN KKTC ÇUKUROVALILAR Derneği’ne ziyaret

    Genel başkan Hüseyin celep Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde faaliyette bulunan Çukurovalilar derneği başkanı sabahattin kurt  yapmış olduğu nezaket ziyaretleri nde Rauf denktaş derneği başkanı latif akça ile ziyarette bulundu .Yapılan toplantıda Dünya Gençlik konseyi genel merkez ofisini çok kısa sürede Kıbrıs Lefkoşa'da açılacağını artık Kıbrıs'taki gençlerimizin de iş eğitim öğrenim meslek edinme ve aile bağları projereden yararlanmaları için gençleri bilinçlendirme farkındalık entegrasyonunu sağlamak adına yapılacak çalışmalardan bahsedildiği Çukurovalilar derneği başkanı Sebahattin Kurt  bu çalışmalara  destek olacağını bildirdi.

    Devamı
  • 12345678910