DÜNYA GENÇLİK KONSEYİ ' DEN 2022 YILI EN BAŞARILI GENÇLERİNE ÖDÜL ....

DÜNYA GENÇLİK KONSEYİ ' DEN 2022 YILI EN BAŞARILI GENÇLERİNE ÖDÜL ....

DÜNYA GENÇLİK KONSEYİ ' DEN 2022 YILI EN BAŞARILI GENÇLERİNE ÖDÜL ....

 

 

Dünya Gençlik Konseyi 3. Gençliğe Katkı ve Girişimcilik ödül törenimizde

2022 yılının  En Başarılı  Gençleri ödüllerine aldı..

 

 

 

Sunuculuğu  
 
İLYAS ÇAŞLAYAN ile YELİZ AKAY KARA nın sunmuş olduğu gecede bir çok iş dünyas iş insanları  ,STK başkanları ,politikacı, sanatçı basın medya gibi meslek sahiplerinin buluştuğu gecede gelecegin yıldızlarına destek oldular.
 

 ..

 

       

2022 YILI EN BAŞARILI  AKADEMİSYENİ -YAZAR EĞİTİMCİ

DUMLU PINAR ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM GÖREVLİSİ -EĞİTİM GÖNÜLLÜSÜ KUDRET ARMAĞAN 

BİNGÖL MERKEZ ÇUKURCA YENİ YERLEŞİM İLKOKUL MÜD .SINIF ÖĞRETMENİ ERHAN KÖÇER 

ŞİFA NİYETİNE TİYATRO ATÖLYESİ EĞİTMENİ İLYAS ÇAĞLAYAN 

AMASYA MODA TASARIMCISI ELİF KILIÇ

 

 

 
 
 
Genel başkanımız Hüseyin Celep    Açılış konuşması 
Dünya Gençlik Konseyi olarak yapılan faaliyetleri anlatarak 2022/2024 mesleki eğitim ve aile bağları projemiz bir parçası olan gençliğe katkı ve girişimcilik adı genç başarılı gençleri bularak, topluma kazandırmak, yetenekli gençleri iş insanları ile bir araya getirerek, onları iş dünyasının birer yıldızı yapma adına ve ailelere olan bağlarını daha kuvvetli yaparak birçok öğrencimizi, ailemizi davet ettik ki, gençleri aileleriyle birlikte bağları daha kuvvetli olsun. Bu işi kazanan ailelerimiz, milletimiz, devletimiz adına hayırlı işlerde  ve görevlerde olmasını teşvik etmek adına bu geceyi düzenliyoruz. Okuyan, okumayan gençlerin, topluma entegre etmemiz gerekiyor. Adi vakalar çok olması nedeniyle denetim serbestlik araştırmalarımız sonucu burda kaybolan genç yıldızlarımızı bulacak ve sosyal hayata döndürmeye çalışıyoruz. Tüm yönetim kurulu üyelerim, misafirlerimiz ve öğrencilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. 
 
Dünya Gençlik Konseyi Yönetim Kurulunu 
Genel Başkan Hüseyi̇n CelepGnl Bşk Veki̇li̇ Necdet Şengezer
Genel Sekreter Mustafa Özgür 
Denetleme ve Di̇si̇pli̇n Kurulu Bşk Orhan Eyi̇bi̇lgenel 
Başk Yrd Basın Sözcüsü Osman Köse
Kültür Sanat İşleri̇ Bşk İlyas Çağlayan
KKTC Basın Medya Bşk Onur Can Çakırsoy
İdari̇ İşler Bşk Zeki̇ Sönmez
Sayman Si̇nem Katrancıoğlu    tam kadro olarak gecede bulunuldu
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 Gecemizde   Sahne alan sanatçılarımıza  TEŞEKKÜR EDERİZ 

 

SURKENTLİ MEHMET - PAMUK PARS - GRUBŞAMATA 

 

           

 

 

 
 
SELADADDİN EYYUBİ TURİZM MESLEKİ LİSESİ MÜDÜRÜ
Eğitimci İskender Turan
 
Selahaddin Eyyubi Uygulamalı Oteli'nde öğrencileri hazırlayan, iletişim konusunda hizmet veren, gelecekleri için umut aşılayan, ışığı gösteren, mücadele etmesini sağlayan, engelleri aşarak başarı merdivenlerinin çıkmasını öğreten, kuyudan su nasıl çıkarılır sorusuna cevap arayan, okulda öğrencilerimizi yetiştirerek çevreye daha nasıl iyi hizmet edebilir o konuda bilgiler veren bir eğitimci. Öğrencilerimizi cesaretlendirdi, umutlandırdı. Öğrencilerimizin harika bir hikayesi olsun. Resimler ve videolarla öğrencilerimiz için harika bir kariyerleri oldu. Öyle bir gece oldu.
 
 
ŞİFA NİYETİNE TİYATRO OKULU EĞİTMENİ İLYAS ÇAĞLAYAN 'IN  BAŞARILI ÖGRENCİLERİ ÖDÜL 
 
 
 
  
 
Yaratıcı Drama Eğitimi (Zihinde Yolculuk Egitimleri) Temel Oyunculuk Eğitimleri Diksiyon Eğitimi Diyafram Eğitimi Ses Nefes Açma Eğitimi Özgüven Eksikliği Eğitimi Konsantrasyon Bozukluğu Eğitimi Kamera Önü Oyunculuk Eğitimleri Bir çok dalda eğitim veren DÜNYA GENÇLİK KONSEYİ ULUSLARASI KÜLTÜR VE SANAT İŞLERİ BAŞKANI İLYAS ÇAĞLAYAN ' gençlerimizi her türlü kötülüklerde korumak birinci vazifemizdir ve meslek edinmeleri ise temennimizdir Türk genci zeki çevik sporcu, ahlaklı ve kültürlü bir gençlik yetiştirme mücadelesindeyiz çıkmış olduğumuz bu onurlu yolda elimizde ne gelirse tam destek olacağız....
 
GECEDE ÖDÜL ALAN BAŞARILI ÖĞRENCİLER 
 
Sinan Albayrak, Derya Cenger, Yağmur Akbaba, Zeynep Birgül, Seyit Muhammet Çağlayan, Pınar Çalışkan, Sedat Kerimoğlu ve Yağmur Cin'dir.
 
 
 
 
Emel İşitme Merkezinde Çalışanlara Ödül 
Müşteri ilişkilerinde süper olan, görevlerini iyi yapan, mesleğini seven, işitme konusunda araştıran, okuyan, gözlemlerini ve deneyimlerini paylaşan, işitme konusunda gelen hatalara el veren, yardım eden sağlıkçılarımızı ödüllendirerek işlerinin daha iyi yapılmasını sağlamak için bu genç kardeşlerimize yapılan ödüller hiçbir zaman unutulmaz. İmren Koçmaz ve E.Buse Özcan'ın başarılarının devamını diliyoruz.
Bu gecede ödül alan gençlerimize, girişimci iş adamlarımıza, eğitimcilerimize tebriklerimi sunuyorum. Nice başarılı günlerinizin olması, başarıdan başarıya koşarken okuyarak, dinleyerek, tavsiyelerde bulunarak, seminerlere katılarak kariyerlerinizi taçlandırmanızı ve yeni yeni görevlerde başarıyla ilerlemenizi arzu ediyorum. 

  

 

 

YILIN MODA TASARIMCISI ELİF KILIÇ - SEÇİLDİ 

 

AMASYADA YAPMIŞ OLDUĞU ÇALIŞMALAR 

Amasya’nın Merzifon ilçesinde yaşıyorum. TOBB Amasya Kadın Girişimciler Başkan Yardımcısıyım. 
Moda aslında tüketim odakli  olarak görülüp zaman zaman acımasızca eleştirelse de, tarihsel sürece baktığımızda sosyo kültürel olaylardan etkilenen bir olgu olduğunu görüyoruz. 
Örneğin birinci dünya savaş yılları zamanında erkek nüfusunun azalmasıyla kadınların sosyal konumu değişti ve daha önce kadın işçinin görülmediği alanlarda kadınlar hizmet vermeye başladı. Böylece üniformalar gündelik yaşamda giyilmeye başlaması; kir tutmasını engellemek için tüm kıyafetlerde koyu renkler kullanılması gibi..     

YILIN EN BAŞARILI MEDYA ÖDÜLÜ KKTC GÜNEŞ TV GAZATESİ SEÇİLDİ

 GENEL YAYIN DİREKTÖRÜ ONURCAN ÇAKIRSOY ödül aldı 

Gecede bir çok sanatçı yer alarak  gençleri ve aileleri eglendiridiler .