Vali Muammer Güler Sosyal Bilimler Lisesi Gençlik Külübü Öğrencileri Dünya Gençlik Konseyi' ziyaret

Vali Muammer Güler Sosyal Bilimler Lisesi Gençlik Külübü Öğrencileri Dünya Gençlik Konseyi' ziyaret

Vali Muammer Güler Sosyal Bilimler Lisesi Gençlik Külübü Öğrencileri Dünya Gençlik Konseyi' ziyaret

Beylikdüzü Vali Muammer Güler Sosyal Bilimler Lisesi gençlik kulübü temsilcilerinden  Dünya Gençlik Konseyine ziyaret 

 

Beylikdüzü Vali Muammer Güler Sosyal bilimleri lisesi adına Alisa Rylskikh ,Selman İlhan İlter Dünya Gençlik Konseyi Genel merkezinde Genel Başkan Hüseyin Celep ile Eğitim ve Öğrenci işleri kurulu başkanı Adel Attar ile bir görüşme yaptılar. 

Şubat ayı ilk haftasında meslekte başırılı olma adına yapmış oldukları çalışmalarıyla ilgili proje hakkında görüşmeye gelen öğrencilere Alisa Rylskikh ,Selman İlhan İlter okul kulübü kurarak, okuyan ögrencileri iş dünyasının başarılı iş insanları buluşturma proğramı hazırladıklarını ilettiler . Genel başkan Hüseyin Celep  yapılan ziyaretten dolayı memnun olduğu ve  Dünya Gençlik Konseyi hakkında bilgi verdi.

  

'Dünya gençlik konseyi olarak 14 yıldır misyon vizyon olarak İş, eğitim, öğrenim,sportif faaliyetler ,kültürel etkinlikler,engelli gençlere mesleki edindirme ,insan hakları ,sosyal yardımlaşma ve dayanışma ,Din, dil, ırk ayrımı yapmadan gençlerimizin gelişimine katkıda bulunmayı ilke edinmiş. Her türlü eğitim, seminer, gezi, organizasyon vb. projelerin hayata geçirilmesi amacıyla kurulmuştur. Bu amaçlar doğrultusunda gerçekleştirdiği faaliyetleri tamamen şeffaf bir şekilde bağışçı destekçilerine duyurur. Gençlerin hayata daha fazla tutunmalarını sağlamak  ilk görevimiz. 

2010 yılında başlatmış olduğumuz Mesleki eğitim ve  aile bağları projemizle  bir çok gence destek olmaya çalıştıklarını uluslararası bir sivil toplum kuruluşu  olarak türkiye ve avrupa da çalışmaktayız.

Ülkemizdeki gençleri  ailelerinden kopmadan sicil kaydı oluşmadan,her hangi bir örgüte  buluşmadan ,her türlü kötülükten koruyan  topluma geri kazandırmak adına  çalışmalar yapıyoruz diyen Genel başkan Hüseyin Celep ' ziyarete gelen öğrencilere teşekkür ederek okul ve iş  hayatlarında başarılar diledi.